Officiële blik op de Air Jordan 6 "Hare"

Hare Jordan en Air Jordan zijn samenzweerders sinds een beroemde advertentie uit begin jaren '90, maar het dynamische duo van Jordan Brand gaat deze zomer een nieuw hoofdstuk beginnen met de Air Jordan 6 'Hare'. Duidelijk geïnspireerd door de klassieke Air Jordan 7 "Hare", deze kleurrijke AJ6's zijn overspoeld met levendige details die Michael Jordan en Bugs Bunny zeker trots zullen maken.

Net zoals Air Jordan 6 'Alternate ‘91' uit 2017, combineert de 'Hare' een zachtgrijze suède basis met heldere witte leren overlays. De rest van de build is echter totaal anders. De meest opvallende versiering wordt geboden door de doorschijnende tong, die een gekartelde rode, gele, groene, zwart-witte print laat zien in echte Hare Jordan-mode. Deze print is gerepliceerd op de tongvoering en binnenzool, terwijl de vetersluiting in oranje en groen is uitgevoerd voor een brutale knipoog naar de beroemde wortel van Bugs Bunny.

Er verschijnen rode poppen op de neopreen hals en hiel, met zwarte Jumpman-logo's op de keel en paarse Jumpman-logo's op de hiel die de flair van het bovendeel hanteren. Tussenzolen hebben een mix van effen wit EVA-schuim en halfdoorschijnend rood rubber, waarvan de laatste de heldere Air Max-eenheid van de hiel omgeeft. De driekleurige buitenzool met het laatste grote Jumpman-logo maakt de look compleet.

 

De Air Jordan 6 "Hare" zal binnen kort verkrijgbaar zijn in volledige gezinsmaten.